تمامی لولههای تولید شده استاندارد باید از مواد دارای فشار استفاده کنند. اما ممکن است در کاربردهای به غیر از تحت فشار یعنی بدون فشار و فشار منفی نیز استفاده شود.
لولههای پلیاتیلن دارای مزایای متعددی هستند که آنها را به گزینهای مناسب در بسیاری از پروژههای عمرانی و صنعتی تبدیل کرده است:
استفاده از پلیاتیلن بهعنوان ماده اولیه در تولید لولهها، با پیشرفتهای علمی و تکنولوژیکی در دهههای گذشته به اوج خود رسیده است. در ابتدا بهدلیل قابلیت انعطافپذیری و مقاومت در برابر خوردگی، این لولهها بهسرعت جایگزین لولههای فلزی شدند.
لوله پلی اتیلن با چگالی کم مقرونبهصرفه است و در بسیاری از مناطق مانند خطوط فاضلاب عملکرد بالایی دارد.
کابرد اصلی لولههای پلی اتیلن انتقال آب ، فاضلاب و گاز میباشد. این لولهها توانایی تحمل فشار داخلی بالا برای انتقال سیالات دارند. از آنها با عنوان، لوله پلی اتیلن تحت فشار نیز یاد میشود.
تولید لوله فاضلاب از پلیمر پلی اتیلن، با هزینه کم امکانپذیر است و این امر باعث میشود قیمت لوله پلی اتیلن فاضلاب نیز نسبت به انواع دیگر لوله مناسبتر باشد.
در این مطلب از لوله دات شاپ به سایت لوله شاپ بررسی انواع لوله پلی اتیلن، ویژگیها، مزایا و کاربردهای آنها پرداخته میشود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
لوله های غیرپلاستیکی نظیر لولههای سیمانی و بتنی دارای وزن بالایی هستند و ذخیره کردن و جابهجایی آنها با دشواری همراه است.
این لولهها بهراحتی میتوانند در مسیرهای منحنی قرار گیرند بدون اینکه آسیبهای مکانیکی زیادی دیده و در نصب و راهاندازی سریعتر عمل میکنند.
لولههای فشرده با فرآیندهای خاصی تولید میشوند که در اثر فشار بالا، چگالی پلیاتیلن افزایش یافته و مقاومت مکانیکی لوله بهبود مییابد.
چگالی لوله های پلی اتیلن با توجه به درصد ساختار بلوری آن به سه گروه اصلی تقسیم میشود:
یکی از دغدغههای مهم در هنگام انجام پروژه سیستمهای فاضلابی زیرزمینی، ایجاد نشتی در آن است. استفاده از لوله پلی اتیلن فاضلابی بهدلیل داشتن اتصالات محکم و غیرقابل نفوذ این دغدغه را رفع میکند.
در بخش کشاورزی باید کود مایع ویژه محصولات ذخیره شود. ذخیره مواد شیمیایی به مخزن مناسبی احتیاج دارد. هنگام انتخاب مخزن، متوجه خواهید شد که دو نوع اصلی وجود دارد: